Maja
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

U nedavno navodno otkrivenom testamentu pokojnog dede poznate starlete Maje Marinković pronađena je velika porodična tajna o nasledstvu koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Prema dokumentima, pokojni deda je Maji prepisao kuću u Belom potoku, ali ono što je još više iznenadilo javnost jeste poslednja poruka koju je ostavio svojoj unuci.

Poslednja poruka koju je pokojni deda ostavio Maji izazvala je talas emocija i suza.

U testamentu je stajalo da je deda ponosan što je Maja njegova unuka i da je mnogo voli.

“Maji deda mnogo nedostaje, jer ga je baš volela“

- On nije imao nikoga sem Maje i Takija, a nju je voleo kao oči u glavi, zato je i odlučio da svojoj mezimici ostavi sve što je imao. Tako je u testamentu stavio da sve što je stekao ostavlja svojoj unuci. Maji deda mnogo nedostaje, jer ga je baš volela, mnogo je bila vezana za njega, još od osnovne škole - započinje izvor za domaće medije i nastavlja:

- Maja je saznala i za poruku koju joj je deda ostavio samo par dana pre nego što je zauvek otišao. Budući da ju je gledao sve vreme na ekranu, on je Maji rekao da je voli najviše na svetu i da je ponosan što je bio njen deda i da će je uvek čuvati sa onog sveta - završava izvor za Republiku.

Otkriće o tajanstvenoj porodičnoj tajni odjeknulo, a mnogi su se zapitali šta bi moglo biti sakriveno iza ovog nasledstva. 

Alo! redakcija pokušala je opet da stupi u kontkat sa akterom ove priče, međutim do puštanja ovog teksta Maja se nije oglasila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading