Jelena i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti učesnica i starleta Jelena Ilić, sinoć je napravila haos ispred zgrade u kojoj živi Ivan.

Ona tvrdi da joj je bivši muž oteo psa, iako se u porukama koje su objavljenje jasno vidi da je Jeleni rečeno da dođe u nedelju i da će on biti tu, a ne u subotu.

- S obzirom na to da sam joj rekao da ću da joj vratiti Beku u nedelju, a sada je subota, nije došla zbog psa sigurno. Mislim da je došla da vidi da li je Miljana Kulić tu i da me progoni. Zvala me je, nisam hteo da joj se javim, nemamo mi šta da pričamo. Rekao sam joj kad i gde da bude ako želi da uzme psa. Ovo je klasično uhođenje. Preti mi policijom već nekoliko dana, a zapravo je ljubomorna što je Miljana kod mene, plaši se da se nismo pomirili, to bi joj bilo ostvarenje najgore noćne more. Čak i da jesam, kakva je to osoba kojoj bi smetalo da se pomirim sa majkom svog deteta? Nek ide i nek živi životom starlete, mene nek ostavi na miru. Non-stop mi preti u porukama i konstantno me vređa, sve čuvam kao dokaz. A onda kada joj ja odgovorim, onda se pravi žrtva, iako je vrlo jasno ko je prvi počeo - rekao je Ivan.

"Jelena nemam hleb u stanu, dva dana nisam jeo, daj mi 2.000 dinara"

Haos nakon razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne prestaje, a da stvar bude još gora, sada su isplivale i njihove prepiske, koje su, sudeći po porukama, nastale tokom jučerašnjeg dana.

Na društvenoj mreži Instagram, Marko Đedović objavio je niz poruka između Ivana i Jelene u kojima Ivan ističe kako nema ni dinara, a od nje traži pozajmicu.

Devojko, da li ti shvataš da ja nemam parče hleba u stanu. Prebaci mi 2.000 da imam - napisao je Ivan tom prilikom.

Alo/Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading