Miona Jovanović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Pobednica Elite Anita Stanojlović  otkrila je da je duboko razočarana u Mionu Jovanović.

Naime, ona nije želela da otkrije zbog čega je došlo do distanciranja, a Miona se tim povodom sada i oglasila.

- Nisam ispratila njeno izlaganje, nije mi jasno zašto se uopšte ona razočarala. Ja nju nikada nisam negativno komentarisala kao što je ona mene u jednoj od emisija ''Narod pita'', gde bih ja apsolutno imala pravo da se uvredim, a nisam. Što se tiče praćenja, zapratila sam čim sam videla, zar je bitno kad?! Kad je reč o kontaktu koji imamo, poslala mi je nesto na šta sam joj odgovorila, a ona nije ni sinovala moju poruku. Ne znam šta bih dodala na to - poručila je Miona za Pink.rs

Miona se pomirila sa porodicom

Reper i rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša otkrio je kako teče njegova emotivna veza sa Mionom Jovanović.

Nenad je istakao da su im mnogi predviđali raskid odmah po izlasku, kao i da će ga ona šutnuti, ali Ša ističe da su nikad srećniji.

Miona i Ša

Printsc Pink

 

- Što se toga tiče našeg odnosa svi su nekako i navijali da se razdvojimo i sa osmehom govorili da ćemo se razdvojiti po samom izlasku iz Elite, da ću biti ostavljen na toj čuvenoj rampi, ali smo ih demantovali naravno. Trebalo je da im bude jasno još dok smo bili unutra da do raskida neće doći kao što se ni unutra nijednom to nije desilo. Trenutno baš uživamo da budem iskren. Gledamo što više da odmaramo, sređujemo stan, imamo i dosta obaveza, gledamo da sve pozavršavamo, pa krajem meseca na neki pravi odmor da odemo. Funkcionišemo stvarno super, u svemu se slažemo iako će hejteri reći laž, ali je to živa istina - kazao je Nenad.

Aleksić je otkrio i da su sa porodicama u korektnim odnosima, te su mnogi krenuli da spekulišu da se Miona pomirili sa svojima.

- Što se naših porodica tiče, svi smo u sasvim korektnim odnosima - rekao je Nenad.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading