Miljana Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Rijaliti učesnica Miljana Kulić stigla je ispred Pinka kako bi gostovala u najnovijoj emisiji "Narod pita".

Kulićeva se za domaće medije dotakla i odnosa sa Ivanom Marinković, a spomenula je i njegov haos sa Jelenom Marinković.

- Dobro sam, da kažem. Svi su dobro, mama, tata, Željko, Tijana, Ana... Kako je Ivan Marinković? On je u svom svetu, dobro je. Provodimo ovih dana dosta vremena. Još malo, pa prebacujem kofer, idem na sledeću destinaciju. Kao u rijalitiju, svađamo se, pa ne razgovaramo po sat, dva... - rekla je Miljana i dodala:

Ivan i Miljana

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ivan i ja imamo prijateljski odnos, nadam se da će na tome i ostati. Nikako drugačije. Sebe ne vidim sa njim, mi smo dva različita sveta. Njegova Jelena priča sve negativno o meni, a ja joj ne bih davala na značaju. Ne znam što se venčavala ako joj nije odgovaralo sa njim... Normalni ljudi podnesu tužbu za razvod, a oni što rade, meni je to katastrofa, i ona i on! Na Ivana ne deluju nikakvi saveti, on se samo iznervira... Nek radi šta hoće, on je 14 godina stariji od mene! - kazala je Miljana.

- Ne mislim da Ivan sve ovo radi u inat Jeleni, ima potrebu da bude sa detetom. To je normalno, svako normalan bi tako - istakla je Miljana za Blic.

Miljana se svađala na Pinku

Nedavno gostovanje rijaliti učesnice Miljane Kulić u emisiji "Narod pita" obeželila je žestoka svađa sa gledateljkom.

Naime, gospođa je Miljani zamerila to što stalno pokazuje zadnjicu, na šta joj Miljana nije ostala dužna, nakon čega je krenula svađa.

- Miljana treba da nauči da priča, a ne da pokazuje zadnjicu - rekla je Svetlana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading