Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

U humanitarnoj akciji za prikupljanje pomoći za lečenje malog Luke Rodića su se angažovali i rijaliti učesnici, pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović i njen partner Anđelo Ranković.

Kako saznaju domaći mediji, njihova fan grupa "Najlepši Anita Anđelo" prikupila je sredstva za lečenje malog Luke.

Donirali su iznos od 113.780 dinara, što je bila želja rijaliti para. Anita Stanojlović je za domaće medije komentarisala ovu akciju i značaj pomoći za dečaka.

Anita Stanojlović

Alo/ Nikola Todorović

 

- Da, to je Anđelov i moj dogovor nakon izlaska. Rekli smo da više ne kupuju poklone i sve što je namenjeno nama da ide humanitarne svrhe. Meni je jako drago da se rade takve stvari u ime naše ljubavi - rekla je Anita za Telegraf.

Podsetimo, maleni Luka Rodić iz Bačke Palanke, kojem je u februaru 2024. godine dijagnostikovan tumor na gornjem polu desnog bubrega, kao i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami praćen hidrocefalusom, dobio je priliku za nastavak lečenja na inostranoj klinici. Planirani su specijalistički pregledi i zračna terapija.

Simptomi bolesti počeli su sredinom februara 2024. godine, sa povremenim bolovima u stomaku i čestim povraćanjem. Zbog pogoršanja simptoma, urađena je CT dijagnostika abdomena i glave koja je otkrila tumorska oboljenja, što je zahtevalo hitnu reakciju.

Karleuša takođe donirala novac

Pop zvezda Jelena Karleuša oduševila je naciju najnovijim potezom.

Jelena je uplatila novac za lečenje malog Luke, a sve se otkrilo kada je Instagram stranica na kojoj se prikuplja novac za dečaka, uputila poruku zahvalnosti upravo Karleuši.

- Dragi ljudi, imamo važno obaveštenje za vas! Luka putuje u Tursku! U Lukino i ime Lukinih roditelja želimo da se zahvalimo Jeleni Karleuši koja je uplatila novac za Lukin odlazak na lečenje. Ovde nije kraj, molim vas da nastavimo sa prikupljanjem novca kao što smo počeli - stajalo je u objavi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading