Otac Mine Vrbaški
Foto: Alo/Printscreen

Mina Vrbaški godinama je bila u rijalitiju, a sada je nagovestila da je u pregovorima da postane voditeljka.

Nakon što je uhvaćena ispred zgrade Pinka Mina je progovorila o detaljima iz svog života. 

- Došla sam u Pink lepim povodom, došla sam na pregovore. Ima dosta novih lica za narednu sezonu rijalitija i mislim da može svašta da se očekuje. Jedva čekam da gledam i komentarišem dešavanja u rijalitiju - rekla je Mina i dodala:

- Dugo me nije bilo pred kamerama, zavolela sam sebe i postala sam druga osoba. Shvatila sam da žena treba prvo sebe da voli, pa tek onda svog partnera. Otvorila su mi se nova vrata, sve loše sam ostavila iza sebe. Sebe više ne vidim u rijalitiju i mislim da ne treba više da kročim tebe. Izgradila sam sebe i dokazala sam da nijedna devojka ne može da mi parira ni fizički ni, sada, psihički. Mogu samo da uđem nekada da ih posetim. Ne znam da li ću biti voditeljka, još ništa ne znam.

- Svima želim svu sreću, drago mi je što je dobio dete, to je veliko bogatstvo. To treba da se ceni. Drago mi je što sam završila odnos sa njim, sada kada vidim kroz šta Aleksandra prolazi. Meni je nje na neki način žao. Mislim, nemam šta ja nju da žalim, to je jednim delom njena životna lekcija. Možda neke stvari nisu trebale da se dese, ali... Ja ne bih dozvolila da se nađem u takvoj situaciji, umem biti podmukla u rijalitiju, ali kada izađem shvatim da su mi mnoge stvari tamo bile nametnute i to mi je ispiralo mozak. Sada znam kako treba da pričam i kakav stav treba da imam - rekla je Mina koja je prokomentarsala što je Mensur Ajdarpašić nedavno prekinuo intervju kada su ga novinari pitali za nju.

Mina Vrbaški

Printscreen

 

- Naravno da nije hteo da priča o meni. Meni je svih njih žao, volela bih da se pronađu negde i naprave nešto od svog života. Neka idu kod psihijatra i psihologa, da urade nešto od svog života - rekla je Mina. 

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading