Milica i Terza
Foto: Alo/Alo

Trudna Milica Veličković ispratila je danas svog izabranika Borislava Terzića Terzu u karantin pred ulazak u Elitu 8. 

Milica je zatrudnela sa Terzom u Eliti 7, a iako su im mnogi predviđali krah veze, oni su uspeli da ostanu zajedno u nameri da osnuju porodicu. 

Ona se danas pojavila ispred karantina kako bi ispratila svog izabranika, a sve vreme je lila suze. 

Prisutni su gledali u njih dvoje dok su se neprestano grlili, a ni Terza nije krio koliko mu je teško zbog odvajanja od trudne verenice. 

- Istina je, naša ljubav cveta. Nismo planirali bebu baš u rijalitiju, ali desilo se i moram da kažem da sam jako zadovoljna. On je čovek mog života - rekla je Milica.

Njih dvoje su otkrili kako im je protekao susret sa porodicom:

- Dočekala me je majka i sestra, i one se presrećne - rekla je Milica.

- Mene je brat, otac i majka su radili, ali jutros kada sam video oca, zagrlio me je pa mi je uputio kritike. Bilo je svega kod mene i Milice, sukoba, vređanja, ali kada su saznali da čekamo dete. Snajkom su oduševljeni, ali su i nju kao i mene kudili zbog svađa - rekao je Terza.

- Isto je i kod mene, mama je oduševljena Terzom, kudila je i njega i mene, ali od kako smo saznali da čekamo dete, svi su zadovoljni - rekla je Milica pa dodala:

- Ja verujem da će Terza biti dobar otac i sjajan muž, jako sam zadovoljna, samo gledam gde ćemo sada živeti - dodala je Milica u emisiji "Premijera vikend specijal".

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading