Farma i Elita
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Večeras počinje rijaliti Elita, a ulazak će trajati dva dana zbog velikog broja učesnika. Početak Farme 8 najavljen za kraj septembra, a ova dva forma biće povezana. 

Naime, Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije otkrio je zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa "Elita" i "Farma". 

Ulazak u "Elitu 8" će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz "Farmu", koja startuje krajem septembra.

Govoreći o "Farmi", Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.

- Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Belu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7 i 8. septembra - izjavio je Mitrović. Dodao je i da će učesnici koji ispadnu iz "Elite" imati priliku da se kroz "Farmu" vrate u igru.

Pored brojnih novih lica, otkrivamo neke od najjačih imena rijliti igre koja će narednih 10 meseci biti pod budnim okom kamera televizije “Pink”.

"Napravili smo novi kviz" 

Inače, na Pinku pokreće se i novi kviz.

- Svi formati su manje-više novi. Ali ću samo izvući nekoliko novih, koji su meni veoma značajni. To je nešto što misli da je jako zanimljivo, kao na početku kada sam govorio o pažnji i solidarnosti koja mora biti izražena u svim našim akcijama, ne samo programskim nego i na nivou grupe. Tako smo napravili jedan kviz koji se zove "Otpis", on će za svoj cilj imati mogućnost da se neko bori za nešto, a to nešto je otpisivanje duga u banci. Mi ćemo preuzeti njegov dug, odnosno isplatićemo njegov dug u banci i on će da bude slobodan čovek. Neće više biti u ropstvu banke, ali naravno ako pobedi - rekao je Željko Mitrović.

- Emitovanje započinjemo u prvoj nedelji oktobra - rekao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading