ulazak u Elitu 8
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Ulazak u "Elitu 8" će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz "Farmu", koja startuje krajem septembra.

Sin pevačice Zlate Petrović, ušao je sinoč u Elitu i predstavio se:

- Imam 24 godine. Za mene je moja majka najbolja na svetu, to će uvek ostati tako. Savetovali su me da budem dobar, da se zezam, da budem kakav sam kući - rekao je Jovan.

" Ja sam dete iz epruvete "

Podsetimo, malo ko zna da je pevačicin sin Jovan Pejić, jednom prilikom istakao da mu nikada nije smetalo što ga je majka dobila vantelesnom oplodnjom.

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene - rekao je on u jednoj emisiji.

Voditelj se hitno oglasio i poslao snažnu poruku sinu

Peja, koji je sina dobio iz braka sa pevačicom Zlatom, sa dozom ironije primetio je da mu umesto tradicionalnih čestitki za polazak u školu ili fakultet, sada želi srećan ulazak u rijaliti.

- Dođe septembar. Uvek čestitke. Srećan polazak u školu, na fakultet, itd... A sada srećan odlazak u "Zadrugu". Budi ono što jesi jer samo ćeš sigurno pobediti - poručio je on na Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading