"ANĐELA JE OD ZVEZDANA DOŽIVELA TAKVO NASILJE DA TO NIJE NORMALNO" Pojavile se jezive tvrdnje, javno otkriveni detalji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić ušla je u Elitu 8 nakon što je nekoliko puta javno govorila da je rijaliti za nju završen zbog javne osude koju je doživela upuštajući se u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. 

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", objavila je nedavno na svom Instagram storiju fotografiju iz emisije "Narod pita" i uporedila sebe sa bivšom devojkom njenog nevenčanog supruga, Anđelom Đuričić.

Naime, Ana je ušla u rijaliti kada ju je Zvezdan Slavnić prevario sa mladom frizerkom iz Crne Gore, a tokom svog učešća je često pominjala da ju je on psihofizički zlostavljao.

Nakon njihovog izlaska iz rijalitija, veza Anđele i Zvezdana nije opstala, a Đuričićeva je rešila da tuži Slavnića - takođe zbog nasilja.

Ana

Foto: Printscreen/instagram

 

Ćurčićeva se tada osvrnula na činjenicu da deo javnosti sumnja u istinitost njenih reči, dok istovremeno brani Anđelu.  

- Dokle god je ovih isfrustriranih žena, ipak će uvek važiti ona žena je ženi najveći vuk. Anđela je od Zvezdana takvo nasilje doživela da to nije realno i to samo za 3 meseca. Zamislite koliko je Ana za 13 godina braka! - napisala je Ana na Instagramu.

Podsetimo, Anđela je na ulasku u osmu sezonu javno govorila da se kaje zbog veze sa Slavnićem i da ako uđe, neće moći da je iznervira.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading