Jodžir
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, obratio se svojim pratiocima putem Instagrama kako bi razjasnio glasine koje kruže o njegovom mogućem ulasku u rijaliti program "Elita 8".

Jodžir je odlučno negirao da njegov dolazak u Beograd ima bilo kakve veze sa učešćem u rijalitiju, ističući da ne postoji novac zbog kojeg bi se odlučio na taj korak.

- Odakle ideja da ja idem u rijaliti, nikad u životu, ni za kakve pare. Milion da dobijem neću ući u rijaliti, nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo. Svesni niste u kakav projekat ulazim, ja sam sve sam stvorio, niko mi nije pomogao. Hajde da stavimo tačku na to, ne ulazim u rijaliti - poručio je vidno uznemiren Jodžir u svojoj objavi.

- Što vi meni mislili puta 10 vam se vratilo. Samo se još malo strpite dok ne krene grmljavina - dodao je on u opisu videa.

Inače, Jodžir je u braku sa Irenom, koja je ranije bila u vezi sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem, s kojim je bila u emotivnoj vezi pet godina.

Irena radi kao novinarka na jednoj crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije.

Irena je jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan ceo život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - rekla je ona svojevremeno za domaće medije, a Jovan je otkrio da ga je supruga zaprosila i to na ovaj način:

- Irena je originalna, i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko! Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću.

Inače, Andrija godinama uživa u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a par je nedavno i dobio dete.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading