BIVŠA DARKA LAZIĆA PROFITIRALA NAKON RASKIDA! Marina Gagić zgrće ogromne pare, evo koliko koštaju njene usluge!
Foto: Printscreen/instagram

Marina Gagić navodno je profitirala od raskida veridbe sa Darkom Lazićem. Ona, otkako više nije s pevačem, živi od reklama na društvenim mrežama.

Kako kažu njeni prijatelji, Marina odlično zarađuje, čak i do 18.000 evra za pola godine, odnosno do 3.000 evra mesečno. Otkako nije sa Lazićem, njoj je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima da joj ponude saradnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

Sudeći prema njenom profilu, ona je prvo počela da reklamira jedan butik u unutrašnjosti Srbije, ali se sad spisak klijenata proširio.

Marina je, što bi rekli oni koji je poznaju, na pravi način iskoristila popularnost koju je stekla kao bivša verenica, ali i majka sina Darka Lazića. Dok je bila u vanbračnoj zajednici sa folkerom, koji je već uveliko u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, Gagićeva se nije eksponirala. Ni u medijima, niti previše na Instagramu. Ona se posvetila porodičnom životu, a Lazić je bio taj koji je zarađivao.

Stvari su se promenile nakon što je rešila da ga ostavi, jer više nije htela da trpi njegove poroke, prevare i bahat način života.

Ona više nema Darkov novac, pa je počela sama da zarađuje. Postala je blogerka, a reklame se samo nižu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

Sada na svom profilu preporučuje, osim garderobe, i šminku, restorane, smeštajne kapacitete van Beograda i druge stvari. Neke objave deli na stori i, kako kažu upućeni, cena je oko 500 evra, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju i do 1.000 evra, piše gorepomenuti list.

Iako sada lepo zarađuje, Marina neće odustati da natera bivšeg da izmiruje svoje obaveze.

Ona tvrdi da Lazić ne viđa često dete i ne daje mu novac, zbog čega je rešila da ga tuži. Gagićeva navodno traži puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra. Prvo ročište je za nešto manje od mesec dana, a Darko je izjavio da se neće složiti sa njenim zahtevom i da je ona ta koja mu brani da viđa dete.

POTRESNA ISPOVEST BANETA VIDAKOVIĆA: Nakon opijata krenete da se vraćate u realan život koji će vas boleti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading