BILA JE VELIKA MUZIČKA ZVEZDA! Poznatoj pevačici karijera je naglo uništena a danas se skida za pare (FOTO)
Pintscreen

Keri Katona (40) bila je deo jedne od velikih pop senzacija ali danas živi potpuno drugačijim životom.

Kerry se nedavno pridružila popularnoj stranici za odrasle čime se pohvalila na svom Instagramu.

- Radite ono što volite i volite ono što radite -, napisala je uz svoju seksi fotografiju na kojoj pozira u čipkastom donjem vešu te je pozvala fanove da je zaprate na stranici gde se ovakav sadržaj naplaćuje.

Na ovaj se potez odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz golišave, prodaje i fotografije svojih stopala, piše Daily Mail.

Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1, 23 milona funti vrednog doma, a bankrotirala je i 2018. godine.

Osim s novcem, nije imala sreće ni u ljubavi, a zbog brojnih estetskih zahvata dovela se i do neprepoznatljivosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

 

Nedavno je u intervjuu za britanski The Sun otkrila da je trpela zlostavljanje trećeg supruga koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014, a razveli su se 2017. godine.

Priznala je da se dugo stidela jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisetila i kako se jednom sakrila u ormar kako bi izbegla suprugov bes.

- Bilo je jako teško napustiti ga, rekla bih čak i nemoguće. Svako ko je bio u takvoj situaciji će me razumeti -, kazala je pevačica.

Prepričala je i kako je znao šminkom da joj prekrije masnice na telu pre njenih javnih pojavljivanja, a naglasila je i kako joj je posebno teško padalo to što je njena najstarija ćerka morala da svedoči o zlostavljanju koje je proživljavala.

- Počela sam se drogirati s 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi -, priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti pleni svojim izgledom koji je upropastila preteranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, 2018. godine je sreću pronašla sa ličnim trenerom sa kojim se verila i koji joj je pomogao i da skine kilograme koje je dobila nakon teškog životnog razdoblja.

PRIČALO SE DA SU U LOŠIM ODNOSIMA! Na proslavi Džejove Andrijane pojavila se i njegova supruga, svi ostali u čudu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading