GDE SE KRIJE NASLEDNIK TANJE BOŠKOVIĆ? Otkriveni detalji života sina poznate glumice koje javnost do sada nije znala!
Printscreen

Ćerka naše poznate glumice Tanje Bošković (68), Lana Karaklajić mnogima je poznata, s obzirom da je krenula glumačkim putem svoje majke.

Nasuprot tome, Tanjinog sina javnost nije do sada imala priliku da upozna. Đorđe Karaklajić, koji danas ima 32 godine, živi u Americi, a njegov otac, reditelj Dejan Karaklajić, pre nekoliko meseci govorio je otvoreno o njegovom životu.

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

GDE SE KRIJE NASLEDNIK TANJE BOŠKOVIĆ? Otkriveni detalji života sina poznate glumice koje javnost do sada nije znala!

Alo

 

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi.  Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

- Snajka radi kao anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je otac Dejan.

IZGLEDA DA SAM JE TIME PRIZVALA! Otkriveno kako je Nataša Ninković dobila ulogu u popularnoj seriji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading