RIJALITI MOMCI NEMAJU STATUS MOJIH PRAVIH BIVŠIH MOMAKA Stanija Dobrojević iskreno o svmu, pa priznala ovo
Printscreen

U emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na Red televiziji, voditeljka Ana Radulović i voditelj Kendi ugostili su bivšu zadrugarku i starletu Staniju Dobrojević.

RIJALITI MOMCI NEMAJU STATUS MOJIH PRAVIH BIVŠIH MOMAKA Stanija Dobrojević iskreno o svmu, pa priznala ovo

Printscreen

 

Znam da je šokantna odluka niko nije očekivao i ja sam to dugo od mojih kući krila jer sam tip osobe koji onako ćuti i drži za sebe. Kad sam odlučila, kad sam tek stigla u Srbiju kad sam rekla bratu da me pokupi na aerodromu on je bio ono u fazonu a Marko šta se dešava? rekla sam mu da on dolazi tek za deset dana jer ja sam i tu prolongirala ne volim da govorim stvari, takva sam i kad imam neki problem nikad se ne žalim mojima kući jer sam tip osobe koji drži sve u sebi do momenta dok ono ne prsne - rekla je Stanija.

Je l' si se ti to nadala da ćete se možda pomiriti pa nisi htela da kažeš ili si samo čekala pravu priliku da im saopštiš? - pitala je Ana.

Ne, ne, ali ne znam možda da sam ostala u Americi nikad ne bih objavila, možda se čak ni on ne bi oglašavao, ali kad dođem iz Amerike publika se uželi i idem malo po emisijama namestilo se tako. A zna se da je on uvek išao sa mnom. Nije mi jednostavno da idem u emisije i da moram da pričam o tom delu jer svaki raskid je bolan. Ja uvek kažem da moji rijaliti momci nemaju status mojih ptavih bivših momaka jer je to nešto što je bilo četiri meseca u rijalitiju ili dvadeset dana u rijalitiju, dok Marko ipak smo bili tri godine zajedno, živeli smo tri godine zajedno, tako da da, on ima status mog bivšeg momka - nastavila je Stanija.

RIJALITI MOMCI NEMAJU STATUS MOJIH PRAVIH BIVŠIH MOMAKA Stanija Dobrojević iskreno o svmu, pa priznala ovo

Printscreen

 

A Pablo? - pitala je Ana.

To je moj pas dolazi za deset dana. nikad se nismo razdvajali ovako dugo čak ni kad sam ušla u Zadrugu. Nisam ga videla četiri meseca plašim se da meje zaboravio - objasnila je Stanija.

Gledaoce sigurno zanima zbog čega je došlo do raskida? - pitala je Ana.

Daljina je uradila svoje. Tako se snovi ruše - rekla je Stanija.

BRUTALNA! Bivša rijaliti učesnica Iva Grgurić pohvalila se svojim izgledom u mini kupaćem, a onda su svi primetili jedno na njoj: Nije zdravo to što si uradila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading