RODIĆU ČOLAKU TROJE DECE Ivana Krunić otkrila kad će svadba! (VIDEO)
Alo/Kristijana Ćaćić

Bez obzira što su mnogi sumnjali u ljubav Ivane Krunić i Baneta Čolaka koji su svoju vezu započeli u trećoj sezoni rijaliti programa Zadruga, oni su ipak uspeli da se izbore s preprekama koje su im se našle na putu.

RODIĆU ČOLAKU TROJE DECE Ivana Krunić otkrila kad će svadba! (VIDEO)

Alo/Kristijana Ćaćić

 

 

Ivana danas sa sigurnošću priča o svom odnosu sa Čolakom i tvrdi da je on čovek njenog života. Spremna je da postane majka i tvrdi da će mu roditi minimum troje dece, kao i to da planiraju veliku tradicionalnu svadbu.

Koliko ti fali Bane?

- Mnogo, pogotovo sada kada su ovi novogodišnji praznici u toku. Moja najveća novogodišnja želja je da svi moji ukućani budu živi i zdravi, a druga je da mi se vrati dečko iz Zadruge i da nastavimo tamo gde smo stali.

RODIĆU ČOLAKU TROJE DECE Ivana Krunić otkrila kad će svadba! (VIDEO)

Foto: Ataimages

 

Da li je on tvoja ljubav za sva vremena?

- Da! Shvatila sam ja to još odavno, slagala bih kada bih rekla da je to bilo tokom našeg zajedničkog boravka u rijalitiju, jer tamo nisam bila sigurna u sve to što nam se dešava. U jednom momentu sam mislila da je on ljubav za sva vremena, a onda kada smo izašli bila sam žrtva mnogih spletkarenja, pa sam ispala nečovek i raskinula sam s njim preko telefona. Sada smo kvit po pitanju stvari koje smo uradili jedan drugom. Ubrzo smo se pomirili i shvatili da smo pogrešili i počeli smo da živimo zajedno. Za ovih godinu i po dana uspela sam da upoznam sve njegove vrline i mane i sve ih volim. Napokon sam nasmejana i srećna pored čoveka kog volim i koji me voli.

Tvoji roditelji na početku vaše veze nisu vas podržali, kakva je sada situacija?

- Ogledalo njihovog zeta je zapravo njihova ćerka. Kada su videli da sam oživela, da sam se osamostalila i da konačno dolazim kući nasmejana i srećna, odlučili su da daju šansu našem odnosu. Situacija je sada takva da ga oni brane dok ga ja kudim zbog toga što radi u rijalitiju.

Jesi li ljubomorna?

- Kada vidim da mu priđe neka devojka, samo me nešto preseče u stomaku. Ljubomorna sam u granicama normale. Kada budem prestala da to budem, to će biti moja ravnodušnost prema njemu i kraj te priče. Ponosna sam na njega jer se lepo ponaša.

RODIĆU ČOLAKU TROJE DECE Ivana Krunić otkrila kad će svadba! (VIDEO)

Nina Denda/Alo!

 

Čuli smo da planirate svadbu?

- Ako sve bude kako treba, svadba je prva stvar koju ćemo uraditi po njegovom izlasku. Plan je i da se uselimo u naš stan.

Planirate li decu?

- Planiram da mu rodim minimum troje dece. Moja mama ima nas tri i baš bih volela da i ja imam veliku porodicu.

 Svi zadrugari su foliranti!

Kako komentarišeš ostale učesnike?

- Janjuš je napokon ono što treba da bude, jako lepo prikriva svoje glavne osobine, koje sam inače komentarisala u više navrata. On najbolje pokaže kakva je ličnost u vezi. A što se tiče ostalih učesnika, jedva čekam da se spuste zavese, da ustanem, aplaudiram i da im kažem „bravo“. To su sve foliranti.

BONUS VIDEO:

POTRESNA ISPOVEST BILJANE DRAGOJEVIĆ! Ne prestaje da plače nakon pomirenja Dejana i Dalile: Boriću se za svog sina!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading