HUSO MUJIĆ ISKRENO PROGOVORIO O GUBITKU ĆERKE! Dalilin otac osvrnuo se na dan kad je napustio zadrugarku, pa otkrio šokantne detalje od te večeri
Alo/ilustracija

Otac poznate zadrugarke Dalile, Huso Mujić otvorio je dušu u emotivnoj ispovesti.

Dalila Dragojević je nedavno gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pa je tako ispričala da je njen otac, Huso Mujić, kockar i pijanac.

Sada se oglasio Mujo i rešio je da otvori dušu o porodičnim tajnama, pa se za početak dotakao svojih sinova, za koje se pričalo da ih se odrekao:

HUSO MUJIĆ ISKRENO PROGOVORIO O GUBITKU ĆERKE! Dalilin otac osvrnuo se na dan kad je napustio zadrugarku, pa otkrio šokantne detalje od te večeri

PaparazzoLov

 

- Ja se svojih sinova nisam odrekao. Meni je sin bio na pet dana pred Novu godinu sa ženom i sa detetom. A drugi me zove stalno iz Nemačke. Od trećeg imam poruku kada je Dalila pošla, u kojoj piše da se sestra javila iz Beča i da joj se brat javlja iz Beča da joj poželi srećan ulazak u „Zadrugu”. Razgovaram sa decom kad god hoću. Bog mi je svedok da od moje dece nema nijedno da ne govori sa mnom -  započinje Huso a potom se osvrnuo i na ćerku koju mu je oduzelo socijalno:

- Nisam bio tu kada su je oduzeli, bio sam u Beču i nju nije imao više ko da gleda. Jedno vreme sam plaćao ženu da je gleda, ali ona više nije mogla to da radi. Onda su oni nju oduzeli i je*iga, tako to ide… Bunio sam se, ali nije vredelo. Dete je tamo kod jedne dobre i ugledne žene. Očekujem sad, ovih godina, da se javi. Sada je stekla status da može da traži svoje roditelje - kaže Huso.

Onda se osvrnuo i na Dalilu i na dan kada je napustio:

- To je bilo kasno uveče. Mi smo se malo posvađali. Hteo sam da se vratim u Šepak. Oni nisu hteli da se ja vratim. Majka nije htela da joj dozvoli da ide iz grada. Bio je sneg. Ja sam krenuo, upalio i otišao. Bilo mi je teško zbog Dalile, ali šta da radim. Ja nisam više mogao. Želeo sam da se vratim u svoje selo. Istina je šta je Dalila rekla, da sam imao problem sa kockom i alkoholom. Ali to je bilo pre nego što se ona rodila, od 1993. godine se to nije dešavalo - priča Huso.

HUSO MUJIĆ ISKRENO PROGOVORIO O GUBITKU ĆERKE! Dalilin otac osvrnuo se na dan kad je napustio zadrugarku, pa otkrio šokantne detalje od te večeri

Printscreen

 

- Ova kuća gde sam ja sada, tu kuću su pravila moja braća, trojica njih. Ja sam želeo kuću da pravim, brat mi nije dozvolio, jer za nas dvojicu pored ove kuće nema potrebe da se pravi druga. E sad, ja kada sam došao u tu kuću, ona je bila skroz devastirana. Ja sam sve promenio, uveo grejanje i sve ostalo uradio. Ispred kuće, do lokala, uradio sam nove pločice, sve sam. Omalterisali smo kuću, postavili ogradu. On nikad nije banke dao. Njihov je lokal. On je plaćen. Nije banke dao, to zna čitav narod u selu ko je pravio ovu kuću i kako je napravio. Moj najstariji i pametni brat, njegov otac, uzme i prepiše njima jednu kuću ovde i ovu kuću prepiše na njegovu majku…. On ne zna ko je pravio kuću jer nije njegova kuća, ali bi da otme kuću. Na sreću, postoje za to i sud i zakon - rekao je Dalilin otac.

FILIP CAR NAPUSTIO ZADRUGU! Kamere zabeležile njegov odlazak iz rijalitija, a otkriveno i gde se trenutno nalazi! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading