OTKRILA PRAVU ISTINU Kačavenda odgovorila na optužbe da je njen bivši vođa klana
Foto: Printscreen

Otkako je njena kuma Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu 6", Milena Kačavenda postala je jedna od najaktuelnijih lica u domaćim medijima. Iako je opšteprisutna, o njenom privatnom životu se malo zna.

Nedavno su se u medijima pojavile šokantne tvrdnja da je njen bivši suprug  jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana, te da je mučio svog venčanog kuma, ne birajući način i sredstva da mu iznudi 400.000 evra.

OTKRILA PRAVU ISTINU Kačavenda odgovorila na optužbe da je njen bivši vođa klana

Foto: Printscreen/instagram

 

Povodom ovih pisanja oglasila se Milena koja je rekla sve o ovoj temi.

- Šta da vam kažem, postupak je okončan, o svom bivšem mužu sve najbolje. Mi smo u odličnim odnosima, on je otac moje dece, nakon 27 godina smo se razveli. A to što se piše postoji zvanično, taj predmet je završen, stavili su priču iz 2006. godine. Moj muž apsolutno nije osuđen za to krivično delo - rekla je Milena.

U kakvom ste odnosu sa tim kumom sada?

- Nemam ja šta da kažem na tu temu, radi se o bivšem suprugu. To nije tema kojom ću se baviti. Taj postupak je završen i on nije osuđen za to krivično delo - rekla je Milena.

Kako komentarišete tvrdnje da je Vaš bivši muž bio vođa klana?

OTKRILA PRAVU ISTINU Kačavenda odgovorila na optužbe da je njen bivši vođa klana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemam ni tu komentar, to su priče iz 90 - ih, a sada je 2023. godina. To što vam kažem je zaista istina, jer prati ga to ime iz 90 - ih i to je sve što imam da kažem. Najbitnije je da niko od njih nije odgovarao za to delo, ovo je sada medijska hajka na mene ali dobro... Očekivano, to je vaš novinarski posao - rekla je Milena.

Da li ste očekivali da će se pokrenuti tema Vašeg privatnog života na ovaj način u medijima?

- Ja ne bežim od svog bivšeg života. To je moj život koji sam živela 27 godina i svo poštovanje i hvalospevi za mog supruga. Ja bar nikad nisam bila zlostavljana, pošto su i to zvali danas da me pitaju - rekla je Milena.

ANINA KUMA BRUTALNO IZREŠETALA ZVEZDANA Osula drvlje i kamenje po njemu, priznala da ga je tužila, a onda iznela detalje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading