SVE SI GORA I GORA! Janjuš bez dlake na jeziku ocrnio Dalilino ponašanje, pa otkrio šta misli o njenoj vezi sa Filipom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević je na današnjoj podeli budžeta sledeći mali budžet dodelio Dalili Dragojević uz navode da joj ne misli ništa loše, ali da je ona jako loša i iz dana u dan sve gora!

SVE SI GORA I GORA! Janjuš bez dlake na jeziku ocrnio Dalilino ponašanje, pa otkrio šta misli o njenoj vezi sa Filipom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ono što mi je napravila jutros je tragedija. Ne znam da li te je sramota. Da li si mogla da me pogladaš u oči. Hteo sam srednji budžet da ti dam ali eto, ipak mali. Što se tebe tiče, ove sezone imamo dobar odnos. Sve što sam rekao sam bio u pravu. Nikada te nisam uvredio, niti opsovao. Sve sam pričao na normalnan način. Veruj mi, mislim da su ljudi uzimali kamer i udarali se u glave kad si ti izjavljivala. Kako si se ti ponašala, užaš. Kakav god da je odnos, nije dobar. Ne zanima me tvoj odnos sa Filipom. Imam svoje mišljenje ali ga neću reći. Znaš da si napravila nešto što nisi trebala. Neću te napasti ali znamo da si pogrešila i da si postala loša. Sve si išla da budeš lošija i lošija. Svake nedelje si bila sve gora i gora. Sada si se smirila, videćemo kako će biti, Znam da ti nije lako uopšte. Jesi jaka ali je teško. Želim ti sve najbolje. Biće tu velika borba samo da ostaneš čista. Razmišljaj o tvom tati. Ne znam da li se slažeš? - upitao je Janjuš dok se Dalila složila sa njegovim izlaganjem.

TAJ SE*S IZMEĐU NAS NIJE TOLIKO VAŽAN! Janjuš brutalno ponizio Aleks i obelodanio šta su sve radili napolju, potkačio i Dejana zbog nje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading