TARA NAPUSTILA ZADRUGU! Simova nakon što je pokušala da sebi iseče vene momentalno izvedena iz rijalitija, scene lede krv u žilama! (VIDEO)
Printscreen

Tara Simov ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, sinoć je ponovo u neviđenom nervnom rastrojstvu urlikala i zahtevala od Velikog šefa da je puste kući, a za sve je krivila svog bivšeg partnera, Nenada Aleksića Ša.

Naime, nju je sve vreme obezbeđenje pokušavalo da urazumi, ali je ona nastavljala da šutira i pravi haos svuda po imanju.

Simovu su držali na stolici napolju da ne seče vene i ne povredi sebe, a nakon haosa i nervnog sloma odlučeno je da ona napusti imanje. Nije poznato koliko se zadržala van imanja.

Podsetimo, Tara Simov je na sinoćnoj žurci pokušala da iseče vene i time privuče pažnju ostalih zadrugara.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Filip Car udario Dalilu u glavu, isplivao jezivi snimak brutalnog nasilja koji je šokirao javnost u Srbiji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Цоби

16.02.2022 12:58

Све саме будале дно дна

Zoran

16.02.2022 13:02

Pink.zna da je ova dusevno.bolesna i da kontinuirano.pravi.istovetan haos do secenja vena a ipak je poziva . Zasto. Da narod gled uzivo.ludake kako se ponasaju a Pink da na budali.poveca gledanost. I.na takvim scenama piveca profit. Sramota sta nasa deca gledaju. Zar je to zabavni ili infantilni.rijaliti .?

KoBra

16.02.2022 13:29

Isterajte budalu napolje vise. Sto je drzite unutra i zbog cega i koga? Narkomanka mora da se leci a ne da vam pravi rijaliti time sto ce sve porazbijati po imanju. Ljudi saberite se i uvidite koje ste sve kretene uveli unutra. Koja slika se salje ovim?