JEZIVE SCENE U CIK ZORE! Ša nakon skandala sa Tarom završio u zatvoru, pa kukao na sav glas i pretio da će nauditi sebi!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov tokom pethodne noći napravili su opšti haos za vreme žurke. Njih dvoje se nisu smirivali, a na kraju je reper odveden u zatvor. 

Nakon što su nasrtali jedno na drugo, svađu su nastavili ispred kazina, a obezbeđenje je sve vreme bilo u stanju pripravnosti u slučaju da dođe do fizičkog obračuna bivših partnera. 

JEZIVE SCENE U CIK ZORE! Ša nakon skandala sa Tarom završio u zatvoru, pa kukao na sav glas i pretio da će nauditi sebi!

Printscreen

 

Zadrugari su prišli Tari kako bi je umirili, a obezbeđenje je Nenada odvelo u zatvor.

Reper nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom, pa je sve vreme kukao i molio da ga puste, preteći da će nauditi samom sebi. 

 

 

- Jedva sam izdržao napolju da se ne ubijem zbog svega što sam doživeo napolju. Molim vas pustite me da izađem da se borim sam sa svojom glavom. Plašim se da sebi ne napravim nešto, nisam lik koji priča, ja ću stvarno sebi da naudim - kroz suze je govorio reper. 

FILIP CAR NAPUŠTA ZADRUGU! Doneta definitivna odluka, a razlog je njegovo agresivno ponašanje i jeziva tuča!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

23.02.2022 11:37

Kakva je budala ovaj mali ljigavac panda napravi pesmu u kojoj se sprda sa njim a on izjavi kako je to do jaja ,nebi me čudilo da digne ruku na sebe budala nije normalan