MAJA SE SUOČILA SA ZOLOM Marinkovićeva mu ovo nikad neće oprostiti, ubacio se i Ivan Marinković
Printscreen

U toku su "Nominacije". Voditelj Milan Milošević pozvao je Maju Marinković da iznese svoje mišljenje o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli i da jednog pošalje u izolaciju.

- Ovih dana izbegavam da komentarišem njihov odnos. Ne kažem da to nije ljubav, jeste i ostavila je pečat. Mislim da je jako bolesna veza, kao što su bile i moje. Miljana je jako dobar čovek i ima jako dobru dušu. Ne daj Bože kad se ona nekome nakači. Imale smo mi par sukoba. Sviđa mi se ova njena smirenost. Ona je iskrena ovaj put, ne kažem da je korektna prema drugoj strani jer je neko bio uz nju kad je proživljava najgore stvari. Ko sam ja da sudim? Ako je Miljana srećna i ako ga voli i Zola je njen izbor, ja joj želim svu srežu. Ne treba da izgubi iz glave to što je Bebica bio uz nju. Treba da se vodiš svojim srcem, ali da uključiš razum za neke stvari. Ja ovo ne komentarišem da ne bi bilo da mrzim Zolu. Ja sam spustila loptu, jer sam sa pola kuća u lošim odnosima. Miljana i ja imamo dobru relaciju, gotivim je i dobar je čovek - rekla je Maja i dodala:

MAJA SE SUOČILA SA ZOLOM Marinkovićeva mu ovo nikad neće oprostiti, ubacio se i Ivan Marinković

Printscreen

 

- Sviđa mi se što se ogradila, ovo je jače od nje. Ne možemo da zamerimo kad se neko vodi srcem. Što se tiče Zole, on je neko ko je sa mnom imao dobru relaciju. Uvek smo imali okej relaciju i jako mi je pao u očima kad sam bila u odnosu sa Janjšem, to ne mogu da izbrišem. On je uvek bio treće smetalo. Ja sam njemu to zamerila i pričala sam sa njim, ostala mi je upečatljivo. Javimo se u prolazu jedno drugom, ali ja isto mislim da je bio pod*uzna muva Janjušu i Filipu. Videla sam ga kad smo bili napolju, nastao je problem. Ne volim kad me je snimao i kad je u "Narod pita" pokazao šta sam mu ja uradila. Najviše me je povredilo kad mije uvredio oca - govorila je Maja.

- Ja ću samo reći zbog čega, Taki je za mene rekao da nisam kriv što sam odrastao bez roditeljske pažnje. Kad si ti mene pominjao, komentarisao sam tebe - ubacio se Zola.

MAJA SE SUOČILA SA ZOLOM Marinkovićeva mu ovo nikad neće oprostiti, ubacio se i Ivan Marinković

Printscreen

 

- Rekao si da je on mene vozio na seksualni odnos. Prvi si ga uzeo u usta. Ako ti to kažem, samim tim vređaš i njega. Ja bih tebe vređala, a ne tvoju majku. Prvi si ga uzeo u usta. Ako je on branio mene, ne treba ti da ga provučeš jer on nije deo rijalitija. Mene to strašno zaboli jer sam ja jako vezana za svog oca. On mene nije vozio na seksualni odnos - dodala je Marinkovićeva.

- Majo, ti sad nisi u pravu - uključio se Ivan.

- Nisi ni ti u pravu da pošalješ majku svog deteta - dodala je Maja.

LEP SU MI PAR Ivan Marinković zaprepastio sve komentarom o Miljani i Zoli, pa šokirao svojom odlukom o nominaciji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading