SVE JE LAGALA Maja sve priznala, samo prema njemu ima emocije?
Foto: Printscreen

Za vreme emisije "Gledanje snimaka" nakon gledanja klipa Maje Marinković i Filipa Cara, zadrugarka je priznala da nakon svega, Car ima posebno mesto u njenom srcu. 

- To je nešto što je jače od mene. Slaba sam na njega, ali poštujem što hoće da se distancira. Nemamo od juče komunikaciju, a prema Bilalu sam bila iskrena, ali jača je emocija prema Filipu. Mi smo svašta nešto prošli. Lagala sam sebe oko Bilala, ali od kako je Filip ušao nisam mogla da imam se**ualne odnose. Neko sam ko je osvetoljubiv, ali onu prevaru nisam mogla da progutam. Filipa volim na neki način, ali je naš odnos bolestan, sami bi sebe odveli u propast ako bi ušli u vezu. Izvinjavam se Bilalu još jednom, ako sam ga povredila. Mislila sam da mogu da se nosim sa nečim, ali svi su videli moju reakciju kada je Filip ušao - rekla je Maja.

SVE JE LAGALA Maja sve priznala, samo prema njemu ima emocije?

 

 

- Fino ona priča, ali joj ne verujem. Ona može imati prebačaje, uvek ću joj uzvratiti ako dođe do njih. Blizak kontakt nam nije potreban, u suštini to ne želim, da se razvlačim sa njom po krevetima i ostalo. Nije nam potreban taj odnos, niti bi naši bili srećni. Sve bi se pretvorilo u pakao i horor! Ta neka žar i strast koja je nekada bila, svedena je na minimum. Ali, nije to više to, izgubilo je tu jačinu! Maja nije imala vremena da radi na sebi, skače iz odnosa u odnos, kao da ne želi da napreduje. Nema potrebe da budemo prebliski, a ni da budemo neprijatelji. Oni sa tim ''volim te'' klate, a nema veze sa ljubavlju, Bilal je zaintrigirao Maju. Ona ne želi da bude ostavljena, pa forsira odnos - kazao je Filip.

JOŠ NE MOGU DA SE OPORAVIM Šok tvrdnje Marka Đedovića: Rekli su mi da majka ima kancer

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading