ORI SE BELA KUĆA Marija otkrila šta je videla između Zole i Anite, Miljana zahteva od zadrugara da PRIZNAJU SVE
Foto: Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Mariju Kulić.

Bravo, sad vince i da slavite. Zola, nadamo se da ćeš poslušati Cara i da nećeš oprostiti Miljani - glasilo je pitanje.

ORI SE BELA KUĆA Marija otkrila šta je videla između Zole i Anite, Miljana zahteva od zadrugara da PRIZNAJU SVE

 

 

- Niko od njega ne traži oproštaj, ništa nije pogrešila. Tri sata se gledalo jedno isto, ja sam na žurkama da posmatram situaciju. Ono što sam videla, četiri čoveka su mi došli i potvrdili. Ja sam joj rekla da neprimetno uđe i da vidi sama šta se dešava. Mene je pogodilo što se njoj tražila greškica sa njegove strane, da mora da izađe iz pušionice kad uđe on, pa se on opustio jer je mislio da ja spavam, a ni Miljane dva sata. Kada je ona došla, prizor koji smo zatekle nismo očekivale - rekla je Marija.

- Nije tačno, ja sam prišla Palčici, a on je igrao sa Zvezdanom - ubacila se Anita.

- Ovako je on napravio grešku. Meni četiri čoveka potrvđuju ono što vide moje oči. Miljana je prelazila preko Nevene, Ine i Anite i preko žešćih se**ualnih akcija - rekla je Marija.

- I da ga je zatekla na delu da radi nešto sa strane, da li se onda raspravi sa dečkom ili uhvatiš Bebicu za ruku - pitao je Darko.

- Nema raspravljanja. Njemu kad se desi situacija ona ode u ekstrem. Ja sam rekla i oni su mi potvrdili da neće biti ovde u "Zadruzi". Nije joj potrebno ponižavanje i blamiranje da se vraća Nenadu - rekla je Marija.

- Ne znam da li su ti Marija rekli da je došlo do se**a - rekao je Tanasijević.

ORI SE BELA KUĆA Marija otkrila šta je videla između Zole i Anite, Miljana zahteva od zadrugara da PRIZNAJU SVE

 

 

- Se**a nije bilo, kunem se u Željka i u celu porodicu - rekla je Miljana.

- Ja sam bio budan i bili su pokriveni - rekao je Rodni.

- Prvi koji je prišao je Peca, druga je Slađa, treći je Neca, četvrta je Maja i na kraju je Palčica Miljani ovde u pušionici objasnila šta je videla. Ali i da nije bilo ovih ljudi i mojih očiju, bitno da je ona videla - rekla je Marija.

- Prvo su ulazili začuđeno zadrugari i gledali me kao sa Marsa da sam pala. Oni su mislili da sam ja pijana, sve vreme sam bila na krevetu sa Anđelom, nasmejavala sam je. Skuvala sam kafu, on nije došao tri sata da vidi gde sam, pitala sam mamu da li gleda u nekoga, ona mi je rekla da ne gleda. Mama mi kaže posle toga da vidim sama. Odem ja do diskoteke, odem iza belk džeka i posmatram, vidim sve. On na metar preko puta Anite, flertuju i to mi je bilo dovoljno - rekla je Miljana.

- Marija laže jer joj dogovara da se rasture Zola i Miljana. Zvezdan je igrao sa Zolom sve vreme, nemam veze sa njim, niti on sa mnom. Miljana me odvodi u sobu i govori mi da kažem nešto Zoli i kao da će da napravi scenu. Rekla sam Mići, on mi je rekao: "Nikako". Pre tri dana mi je rekla da odem kod Zole i tražim žvaku od njega i ispitivala me šta mislim o njegovom polnom organu - rekla je Anita.

- Ti si bila na bini, a Zola preko puta tebe. Videla sam u koga je gledao - rekla je Miljana.

ORI SE BELA KUĆA Marija otkrila šta je videla između Zole i Anite, Miljana zahteva od zadrugara da PRIZNAJU SVE

 

 

- Znaju svi šta ja pričam sa Bebicom. Ja sam prišao Bebici i on mi je rekao: "Je l' vidiš šta se dešava između Anite i Zole?", pa mi je rekao da pitam Mariju da li je videla, ja kad sam je pitao, rekla mi je da je videla. Kada je Miljana došla ovde, Peca je potvrdio, a ja sam rekao da ništa nisam video - rekao je Neca.

- Ja ne znam šta je problem sa ovim ljudima, bili smo svi tamo. Problem je što se prodajete za hiljadu dinara. Istina je da su Zvezdan i Zola igrali u jednom trenutku. Došli su zagrljeni na metar od mene i Anite, meni je bilo neprijatno jer gleda moj Marko, sklonila sam se, Anita je ostala - rekla je Palčica.

Komentari (0)

Loading