NEPRAVEDAN PREMA MAJI Mića smatra Bilala izdajicom, ubeđen da se totalno pogubio: "TREBAO JE DA KAŽE DA JE VOLI"
Foto: Printscreen

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Markoviću.

- Meni je ova podela sobzirom i na način na koji je ušao, sve je bilo upakivanje u foliju, u oblande. Dao mi je mali budžet jer je kao čuo da sam ga ogovarao. Svaki mali je mogao da zameni sa srednjim. Zentao se. Po meni se stav uopšte nije video - rekao je Marko.

NEPRAVEDAN PREMA MAJI Mića smatra Bilala izdajicom, ubeđen da se totalno pogubio:

 

 

- I ti si Majin bivši, možda si zato dobio mali - rekla je Ivana.

- Nisam ga ogovarao, složio sam se sa ljudima da ga je Bog pogledao što je izašao jer bi posle Maje izgledao kao da je sa ortopedije izašao - rekao je Marko.

- Ivana Šopić je zatim dala reč Lepom Mići, a u njegovo izlaganje ubacio se Ivan Marinković.

- Rekao sam mu da je trebao da da Maji veliki budžet, a da joj kaže šta misli. Ima tu nekih kontradiktornih stvari. Nisam čuo njegovo mišljenje o ljudima.Da je u startu istresao iz sebe šta je mislio to bi u mnogo drugačijem smeru išlo. Pogubio se u jednom momentu. Žalio ej što nekima nije mogao da da veće, a na početku je rekao da je i pet velikih budžeta puno. Ispada da je on Maju kaznio budžetom, da on kao i većina vođa upadne u tu zamku. Ivan otvoreno kaže da ga boli uvo šta priča, hoće samo budžet. Ima i takvih ljudi. On je neke prijatelje danas ponizio i nije ispao fer zbgo veličine budžeta, a ne toga šta je rekao. Odnos njega i Miljana znamo kakav je. Kad je Bilal zaista rekao šta misli onda su ušli u raspravu - rekao je Mića.

NEPRAVEDAN PREMA MAJI Mića smatra Bilala izdajicom, ubeđen da se totalno pogubio:

 

 

- Meni je bitan budžet, ali mora da bude adekvatan mom odnosu sa vođom. Po meni je podelio budžet na osnovu dva meseca koje je proveo napolju i video par kometnara - rekao je Ivan.

- Danas je bilo i vreme i mesto da kaže Maji iskreno šta misli. Ako je voli da to kaže - rekao je Mića.

SVETI NAM SE PREKO NJE Zadrugari BESNI na Bilala zbog PODELE BUDŽETA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading