NJIHOVA EMOCIJA JE ISKRENA Sauer uveren da Ana i dalje voli Zvezdana
Foto: Printscreen

U večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga", voditelji Anastasija Buđić i Stefan Milošević Panda ugostili su bivšeg zadrugara Aleksandra Sauera.

Sauer je komentararisao odnos paklene trojke, koju čine Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

- Pretpostavljam da je to navjeći bum koji se desio u svim Zadrugara. Ja nisam ni na čijoj strani, nisam podržao Zvezdana, ali draže mi je što je ustao i izjasnio se da nema emocija i nije odmah krenuo sa Anđelom posle toga, nego su se muvali i provodili vreme. Sa moje tačke gledišta ta emocija je iskrena, više sa Anđeline strane, Zvezdan je poljuljan ulaskom Ane i komentarima zadrugara - rekao je Sauer.

NJIHOVA EMOCIJA JE ISKRENA Sauer uveren da Ana i dalje voli Zvezdana

 

 

- Ana je ispričala neke stvari o njihovom odnosu, a onda opet ljudi postavljaju pitanja ako je ona pričala da je on nju maltretirao, da je bilo psihičkog i fizičkog zlostavljana, a onda zauzme nnjegovu stranu. Da li misliš da nije jošp raščistila? - pitao je Panda.

- Mislim da nije još raščistila emocije, koliko god da joj je teško da prizna. Mislim da je boli što ga vidi svaki dan, a što nije sa njom. Ne i što se sa Anđelom, nego što više nisu ni prijatelji. To što je iznela, ko može da nam kaže da je istina? Zašto nije to odmah rekla? To je glavno pitanje svih nas koji smo bili unutra. Mića je rekao da ne možemo da kažemo iskreno mišljenje kad je ona nakon mesec dana boravka tek rekla - dodao je Sauer.

- Kako ti deluje njene energija? Da li sti deluje uplašeno? Da li kalkuliše ili ima strah? - pitala je Ansatasija.

- Ona je pre pitanja novinara jako opuštena, druži se sa svima, a po meni se druži sa osobama koje ne priliče njenim godinama, a veliki znak pitanja je zašto se druži sa njima. Ona gleda za stolom maksimalno da provocira Zvezdana. Imam osećaj kao da je došla spremna i ne verujem da se boji, jer onda ovo ne bi rekla. Mi smo svi zanemeli, a mogu da zamislim narod. Nije to mala stvar - pričao je Sauer.

NJIHOVA EMOCIJA JE ISKRENA Sauer uveren da Ana i dalje voli Zvezdana

 

 

- Ako uzmemo da je sve to istina, kako sagledavaš situaciju? - upitala je voditeljka.

- Onda imamo pravo da menjamo naše mišljenje. Zvezdan je moj drugar, ako nisam oštećen u tom odnosu, ja nemam problem. Smatram da iza druga treba da staneš maksimalno. Takve neke stvari, ako su istina, a nadam se da nisu, naravno da bih se distancirao. Ne bih da dođem u neko slično iskušenje. Nisam imao pojma da je on kockao, nikad nije stao za rulet sto na žurkama - nastavio je bivši zadrugar.

OZVANIČILI POMIRENJE Pala vrela akcija Aleks i Cara, uzdasi odjekivali rehabom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading