SRAMOTA ME JE OD ANĐELE I ALEKSANDRE Ana Ćurčić ovo nije mogla da prećuti: "Zla je i pakosna"
Foto: Printscreen

Ana Ćurčić je u toku današnjeg dana otvorila dušu po mnogim pitanjima.

U jednom trenutku je Zorici Marković progovorila i o svom odnosu sa Anđelom Đuričić.

- Danas smo čekale frizera, rekla sam Zorici da me je sramota od nje i Aleks. Stajala je povređena zbog situacije sa Majom, a ja sedim tu srušena, slomljena od svega što mi se dešava. Neko daje sebi to za pravo. Meni je ona zaista nebitna. Ali taj bezobrazluk i način predstavljanja te ljubavi mi je ponižavajuć. On sada sebe želi da predstavi kao dobrog momka, a ne nasilnika. Maja mi je rekla da sa njom mora da bude na ćao-ćao. On na tu opciju nikada ne bi pristao napolju. Da sam ja rekla, odmah bi krenulo kako bi krenulo. Zavisi od raspoloženja - istakla je Ana.

SRAMOTA ME JE OD ANĐELE I ALEKSANDRE Ana Ćurčić ovo nije mogla da prećuti:

Printscreen

 

Ana je saznala da je Anđela rekla kako će i on i Ana živeti još deset godina, ali da će njoj zauvek ostati epitet ljubavnice.

- Prilično sam se šokirala, danas sam saznala da je mislila i na mene i na njega. Mislim da ona u sebi ima zlo. Ima tu crtu pakosti, i to naročito kad se iznervira. To što mi je izgovorila, njoj na čast. Ja joj smetam, više od Maje. Svaka osoba ženska joj smeta, mislim da ona napolju svog muškarca ne pušta, to bi napolju bile katastrofalne scene. Mislim da će između Maje i njega biti nešto do kraja. Mada možda očuva i ovo, igra rijaliti, vidim te neke poteze - rekla je Ćurčićeva.

Ona je za kraj dodala i da se Zvezdan plaši da ona ne iznese sve detalje o njihovoj vezi i koliko je bio nasilan.

SVE CAREVE BIVŠE Filip otvorio dušu Miljani, pa progovorio o problemima koje ima zbog Aleks i Zvezdana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading