"DARKO LAZIĆ ME JE ZVAO U HOTEL"  Šok izjava Miljane Kulić zaprepastila zadrugare, ne mogu da veruju da ovo priča!
Printscreen

Tokom nominacija Miljana Kulić šokirala je zadrugare kada im je otkrila detalje susreta sa Darkom Lazićem.

-Mislim da u ovoj situaciji trenutno, u dosta stvari Ivan i Marija da kažeš saosećaju. Što se tiče Miljane, ovo joj je najgora sezona u rijalitiju, sve gore i gore. Ko god misli dobro njoj oan misli da joj svi žele loše. Vratiću se kada je Ana rekla da Vas ne želi niko za zeta i snajku. U pravu je, ima nas dosta koji ne bi voleli to. Pokušao sam Mariji da dokažem da i Bebica nije uz Miljanu, nije srećna. Marija ne može biti srećna sa njim, kako može da bude sa Bebicom kada Miljana ne može da zaboravi Zolu - rekao je Janjuš.

-Darko Lazić mi je rekao da odem posle nastupa u hotel sa njim, Miljana je otišla kući - rekla je MIljana.

-Zola nije lukav, sebičan, ali mora da reši neke stavri u glavi. Neću Vas savetovati. MIljana šaljem tebe, Zolu ostavljam. Nemoj da se ljutiš - rekao je Janjuš.

-Planirao sam dosta toga da kažem, svo troje manipulišu večeras. Ne dopada mi se ovo sve neću ih savetovati. Ostavljam Miljanu, šaljem Zolu - rekao je Ivan.

-Samo lično gledam, ženska strana... Ostavljam Miljanu, šaljem Zolu - rekla je Anđela.

-Krenuću od Zole, ima kvalitete dobrog čoveka. Iskren je. Nisi mi rekao ni jednu ružnu reč, nisi me nikada povredio i uvredio. Kupio si naklonost i prirastao si mi srcu. Kada ste se pomirili, besprekorno si posvećen Miljani, Marija joj pomuti razum kada joj Marija pridikuje stalno i zato se plaši- rekla je Sanja.

"TO JE LJUBAV" Zvezdan Slavnić svojim izlaganjem napravio totalnu pometnju, ona nije izdržala i pred svima je zaplakala!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading