"ŽENA OD BOTOKSA NE MOŽE DA SE NASMEJE" Žana na meti Zadrugara, opleli po njenom fizičkom izgledu, pa je pecnuli i za Marka!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prethodne noći u Zadruzi se održavalo nominovanje. Sledeći koji su trebali da nominuju bili su Bilal Brajlović i Slađa Lazić. 

-Mislim da si veliki manipulator i folirant. ja danas ovde stojim, a Žana sedi i gleda sa takvim čarom u očima kako je Valentina uspela da spusti Janjuša. Mislim da Marka voza, kao maženje i grljenje ali nije to ništa. Veoma mi je interesantna, ume da kaže nešto pametno i glupo. Što se tiče marka, on je meni top. Šta sam ti zamerio, jeste to da kao što si video kada su svi bili protiv Vas ja sam bio jedini koji je mislip suprotno. Poslaću žanu, tebe ostavljam Marka - rekao je Bilal.

-Tebe su svi u kući gotivili, ali ne znam šta se desilo. Ne moraš da se ubacuješ svima u izlaganje. Janjuša pogotovu prekida, nije mu dala da priča. Ti si fejk, gledaš u ogledalo da bi mrštila facu. Nikada se nisi nasmejala, Žana od botoksa ne može da se nasmeje. Ne možeš da budeš sa Markom, ne ide uz tebe, bacićeš ga- istakla je Sanja Grujić.

-Sanja nisi trebala da joj daješ na značaju. Zamerila bih joj što ne skida šminku. Marko Stefanović, on je mene juče bio nešto uvredio, i ako možeš budi stabilniji. Šaljem Žaklinu, Marka ostavljam - rekla je Slađa.

"DOSADNI FOLIRANTI" Milica Veselinović ne može da preboli Marka, pa našla priliku da potkači i nju, zamerila joj vezu sa Markovićem

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading