"OBLAČIŠ SE KAO CIRKUZANT" Zola izvređao Žanin fizički izgled, nazvao je niskomoralnom, pa udario na njen odnos sa Markom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditelj Marko Đedović, je dao reč Lazar Čoilić Zola, Ivan Martinković i Mikica Bojanić.

-Sa Markom imam korektan odnos, fin momak. Rekao sam mu da se ponaša civilizovano. Potrebna mu je kontrola, mada on nema greške a kada pretera onda je gotovo. Ne može da se bori sa tim. Što se tiče našeg odnosa, sasvim je fer i korektan. Želim ti da izguraš što bolje. Što se tiče žane, ona mi je bila nelogična uvek. Kažeš da si strastvena. Imati takvi samokontrolu, svaka čast. Kao ona i Marko su ispod pokrivača, ona kaže ne mi nismo ništa imali. Hoću da kažem da ne mogu da shvatim te situacije. Ja tebi kao verujem, ali se kao folieaš. Šokiran sam što misliš da smo svi budale ovde. Ti kažeš da si svestrana žena, je l si ti normalna? Ako ti je ovde strava, onda je sve istina ovo što si rekla, oblačiš se kao cirkuzant. Žana je kul, autentična izgovori poneku glupost ali Bože moj, inače šaljem Žanu a ostavljam Marka - rekao je Zola.

-Verna sam nekim svojim odabirima, koliko god sam ja strastvena ne možeš mi ništa. Ne smatram nikoga da je glup, glume cirkuzante neke. Svesna sam gde sam. Meni je lepo i u cirkusu, meni je strava - rekla je Žana.

-Žana i ja se ne družimo, video sam je nekiloko puta u prolazu, imam dosta toga da joj zamerim. Ključna promena jeste to što je ušla u vezu sa Markom, mada ne znam da li je to veza. Uspela je da iziritira ljude, mada ne može meni ništa ali takve volim. Imao sam rasprave, ali nije izazvala ništa u meni. Pdlično se pripremila za rijaliti. Ove informacije ako su tačne što su naveli Filip i Sanja, dovodi do toga kako ću ja da razmišljam o njoj.Mislim da Žana pronalazi sebe ovde. Moram da ubacim Marka, generakno mislim da Žana nema emocije prema marku, koristi Marka. Nije bila bitna u prošloj sezoni pa je zato ušla sada. Što se tiče Marka Stefanovića, jako afektivan mladić, u ovoj vezi između snje i njega mislim da je to prava ljubav. Marko neće sebi dozvoliti da neko nekoga diskvalifikuje. Marko nema neko lepo mišljenje o meni, nemam loše mišljenje. Nemamo neki kontakt zato što je zaljubljen i sa Sanjom je. Šaljem Žanu, ostavljam Marka - rekao je Ivan Marinković

-Žana nije iskrena prema Marku. Postigla je neki cilj samim tim iritiranjem, to njeno izlaganje, ali meni se to ne sviđa. Moj i njen odnos je korektan. Vidi se da želiš sebe da istakneš. Ti loše utičeš na Marka. Što se tiče Marka Stefanovića, imali smo dobar odnost, tebe ću da otsavim, šaljem Žanu. - rekao je Mikica.

ZALJUBIO SE? Brendon nahvalio ovu cimerku, pa otkrio detalje koji se do sada nisu znali!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading