NIJE NJIHOV PRIJATELJ Zola objasnio svima da Bojan njegov i Carev drug, Neca osudio Simića zbog ovoga
Foto: Printscreen

Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću i zajedno sa zadrugarima komentarisala podelu budžeta Bojana Simića.

- Radi se o tome da je Boki delio budžete kao iznuđen plašeću se šta će reći treće ili drugio lice. Postavio je Filipa na čelo stola i delovalo je kao da je sve vreme čekao dozvolu. Meni je još jutrs Slađa rekla da ju je Boki pitao da bude omiljena. Nije bio sav svoj u toj podeli što se mene tiče. Ispitivao je Slađu da bude omiljena i ona mi je rekla da hoće. Ljubomoran sam - rekao je Brendon.

NIJE NJIHOV PRIJATELJ Zola objasnio svima da Bojan njegov i Carev drug, Neca osudio Simića zbog ovoga

undefined

 

- Previše - smejala se Slađa.

- Što se budžeta tiče rekao sam da mi se podela ne sviđa kao ni on kao ličnost. Ima kapacitet mozga na visii sobne temperature. Nema ni stav ni razmišljanje, podela je bila poltronska i smešna. Podelio je budžete svim svojim prijateljima i njihovim devojkama. Smatram da da je Maja sa Filipom dao bi joj veći nego Aleksandri. Smatram da nije imao stav ni prema kome. Nahvalio je Anitu,a prošle nedelje je vikao da je najveća fu*setina u kući. Danas je pričao Zorici da se on ne plaši nikoga, delovalo mi je kao pretnja - rekao je Neca.

- Daj bre nakazo sedi - rekao je Bojan.

- Svi te gledaju kao dvorsku ludu koju iskorišćavaju i ismejavaju - rekao je Neca.

- Ne znam da li Boki sprmea i kupuje Caru, daje mu cigarete. AKo smo kod iskorišćavanja pomešao si babe i žabe. Naravno da smo mu mi najbliži i d aće nam dati velike budžete. On kad nešto nema mi mu damo, mi brinemo da li je gladan i žedan. Ovo je iz čiste ljubomore - rekla je Miljana.

- Na početku je bio idealan i sasipao svima u lice kako treba. I meni, Miljani, Zoli, Filipu. Posle sukoba Žane i Filipa Boki se zbunio. Filip ne iskorišćava Bokija, šta više sprema mu i daje mu sve - rekla je Aleks.

NIJE NJIHOV PRIJATELJ Zola objasnio svima da Bojan njegov i Carev drug, Neca osudio Simića zbog ovoga

 

 

- Nije malo poznavati se dvadeset godina, ja sam pobesnela kad je rekao Ani ono na garnituri. Bojan i ja nemamo nijedan problem - rekla je Zorica.

- Car i ja poznajemo Bokija čitava tri, četiri meseca pre ovog ulaska. Združili smo se, zezali smo se, sprdali. Bilo nam je zanimljivo i zgotivili smo se. Ušao nam je pod kožu. Nije on mislio ništa loše. Hoću da razjasnim da mi mnogo volimo Bokija, ali prijateljstvo je nešto drugo i to treba da dođe. Bokiju sam zamerio jer je dao Miljanu mali, a on je bio tu kad je bilo gusto kao i Zorica što možda zaslužuje veći. Retko ko bi skupio hrabrost i dao Ani mali budžet - rekao je Zola.

I DALJE SE SVAĐAJU Peca više nije mogao da izdrži pa je lupio Neci šamar

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading