RANI RADOVI ANĐELE ĐURIČIĆ Predstavljala se sveticom, tvrdila da je imala samo dva dečka, a sada je raskrinkana!
Foto: Printscreen

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide kako Anđela Đuričić spopada Zvezdana Slavnića na žurki, a on odlazi po stolicu i traži od nje da sedne kako bi je smirio i sklonio od sebe.

-Malo sam više popila, opustila se i igrala sa njim i drugaricama. Volela bih sebe da vidim više u ovim izdanjima, iako ne znam da igram. Fino sam se zabavila, mislim da je i njemu drago što sam bila sa drugaricama. Drago mi je kad sebe vidim ovakvu - govorila je Anđela.

-Mislim da je poenta da je on tebi doneo stolicu da sedneš. Zvezdane, što si doneo stolicu? - pitala je Ivana Šopić.

-Malo je popila i nije bila stabilna, pa sam joj doneo stolicu da sedne. Ne smeta mi kad popije, samo se malo više vrti oko mene umesto da đuska sa drugaricama - dodao je Zvezdan.

-Bolje da se vrtim oko tebe, nego da Bog zna šta radim - rekla je Anđela.

-Nikad nisam videla da neka devojka toliko smara momka, Zvezdanu se vidi da se popela i ne zna kako da se otarasi nje. Kao što je trčala i molila Mateju, to je taj sklop ličnosti. Neće moći napolju da je se otarasi. Ja ne mogu da razumem kako je nije blam? On kao da oseća grižu saveti ako je ostavi. Ovakva kakva je niko je ne bi hteo. Nije sjajna kao što se predstavila, mnogo priča sam čula o njoj. Ako misli da je našao poštenu, nije našao takvu, videće sve kada izađe iz rijalitija. Njemu kao da je žao da mu kaže, mada je i rekao. Kao što se ranije Ana ponižavala, ona je prestala i treba vesela da bude, a ova je duplo gora od Ane. Sramota za ženski rod - komentarisala je Marija.

-Odmah da čujemo te priče, šta ste čuli? - pitala je Anđela.

-Neka bude sa tobom iz sažaljenja, a priče će da čuje lično on kad izađe iz rijalitija. Ti si već pokazala da juriš za muškarcima i da moliš muškarce da budu sa tobom. Ti si devojka koja je najviše ponižena u rijalitiju. Sledeći put klekni i sklopi ruke. Od zlobe si se izdeformisal i poružnela. Je l' si radila plastične operacije? Sve ti je spalo, nio na šta ne ličiš - rekla je Kulićka.

-Vi lepo ulažete Miljanin novac u hiruške operacije. Neću da dozvolim laži na svoj račun - rekla je Anđela.

-Svi su ponosni na tebe, preponosni. Pozdravljaš nekog njegovog i držiš ga za onu stvar - nastavila je Marija.

-Nikad to nisam radila u isto vreme. Pokazali ste večeras koliko ste zlobni prema meni. Mišljenje imate pravo, ali laži neću da dozvolim - dodala je Đuričićeva.

-Želja za Majom mu je veća - poručila je Marija.

ZVEZDAN UDARIO NA PRODUKCIJU Društvenim mrežama kruži skandalozan snimak, evo šta je Slavnić rekao za Dušicu Jakovljević (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading