"MAJA JE BEZ PREMCA, TO JE NJENA DISCIPLINA" Šokantno obraćanje Takija Marinkovića, ono što je rekao o ćerki mnogi smatraju nenormalnim!
Alo

U radio-emsiji "Amnezija" voditelj Osman Karić pozvao je Miljana Vračevića koji je imao ulogu da bude Taki Marinković, a za njega je obezbedio i plišanog psa koji je predstavljao Lea.

-After se preskočio, Zvezdan ga je Maji umočio, u pakao je uskočio. Ti si ćerko tatin sin. Zvezdan je za tebe momak fin. Rekli ste da su to perverzija, Maja sad piše nove verzija. Cela nacija neka pogleda šta radi izolacija. Svako ima svoga miga, Maja ga je digla. Ušao sam u kuću slavnih moj prijatelj je Moka. Kad se malo mazi pusti dva tri glasa, komšijama ne smeta što se sa novim zetom šeta - govorio je on.

-Slavili ste rođendan, a ujedno se desilo i to - rekao je Osman.

-Mi tako kolektivno slavimo i dekica je imao d*kuicu. To je nama familijarno. Možete da me gledate u operi i pritisak mi se smanjio. Leo isto ide tamo, uo*ški se posle četiri puta. Ne znam što Zoricu nije poslušala kad ju je prvi put stavio u izolaciju. Rođeni su jedno za drugo. Ja njih vidim i napolju i svuda, ja već vidim unučića Zverka kako razbija prozore po komšiluku. Kako se vama sviđa novi zet? - nastavio je on.

-Kako se tako lako prebacio? - pitao je Karić.

-Nije to tako lako, Maja je još u "Zadruzi 2" planirala takvog momka. Maja je bez premca, nismo mi u nju uložili 30.000 evra da bi bila na Kembridžu. Ona ima svoju disciplinu i otkačila je ovo Prijepoljsku slinu - dodao je Vračević.

"VEZIVAO TE JE I GAZIO CIGARETE PO TELU" Zvezdan totalno raskrinkao Acu Bulića, otkrio šokantne detalje maltretiranja, Ana sve priznala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading