OŠIŠALA SE NA ĆELAVO, IMALA JE 105 KILOGRAMA... Ovo su sva izdanja Miljane Kulić, pre pojavljivanja u medijima je izgledala ovako (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miljana Kulić jedna je od najskandaloznijih rijaliti učesnica naših prostora. 

Nju su gledaoci upoznali 2015. godine kada se pojavila u rijalitiju "Maldivi", međutim i pre nego što je postala poznata ona je svojom pojavom skretala pažnju na sebe. Miljana se kroz godine učešća po rijalitijima menjala. Ona je u jednom periodu imala, kako je sama rekla 105 kilograma i u jednom trenutku je drastično skratila i kosu.

S druge strane malo ko se seća da je Kulićka nekada bila dosta mršavija i imala bar 50 kilograma manje, dugu smeđu kosu i specifičan način šminkanja, te je mnogi ne bi prepoznali.Osim toga, na društvenim mrežama se mogu pronaći i Miljanine fotografije iz mlađih dana, a jedna takva mnoge je ostavila u šoku.

Na njoj je sa bivšim dečkom, i mnogo šminke, koja je, kako se može pimetiti ostala i na usnama Miljaninog tadašnjeg momka.

Podsetimo, Miljana Kulić je pre nekoliko dana diskvalifikovana iz "Zadruge 6", a pred sam ulazak u rijaliti ona se podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, nakon čega joj se iskomplikovalo zdravstveno stanje, pa je danima bila u Urgentnom centru na lečenju.

NA ICIVI FIZIČKOG KONTAKTA Ani popustile kočnice, nakon svađe sa Zvezdanom ušla je u sukob i sa njim!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading