MARIJA KULIĆ OBJAVILA GOLU FOTKU SANJE GRUJIĆ Ne prestaje sa skandaloznim iznošenjem prljavog veša, rešila da se obračuna sa produkcijom!
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Marija Kulić diskvalifikovana je iz šeste sezone rijalitija Zadruga, a njen rat sa čelnicima je pčeo kada se ona oglasila na svom Instagram profilu i žestoko oplela po produkciji, jer kako ona kaže, nisu hteli da daju malom Željku igračke koje su ostale na imanju u apartmanu.

Nakon kratkog "prepucavanja" na Instagramu, obe strane su došle do zaključka da će pravdu potražiti na sudu, a sada je Marija objavila snimak koji ne bi smeo da se emituje, a prikazan je na jednom od strimova Zadruge, a na kojem je zadrugarka Sanja Grujić koja obnažena na WC šolji vrši nuždu.

MARIJA KULIĆ OBJAVILA GOLU FOTKU SANJE GRUJIĆ Ne prestaje sa skandaloznim iznošenjem prljavog veša, rešila da se obračuna sa produkcijom!

Printscreen

 

Ta scena je otišla u etar, a Marija Kulić je podelila snimak kako bi njeni pratioci videli da produkcija snima i te momente u Zadruzi, iako su učesnici svesni kamere u toaletima.

Koji će sledeći potez produkcije u ovom ratu, ostaje da ispratimo.

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE U VEZI ZADRUGE Večeras će se sve saznati, gotovo je!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mara

14.05.2023 09:31

Pogane li i pokvarene žene.Daš im sve što nikad nisu imale niti će imati i one ovako vraćaju.