Preukusno, a lako: Ovo je najbrži način pripreme pilećih grudi u rerni
Sastojci:
- luk - 2 komada
- so - 1 kašičica
- šećer - 1 kašičica
- pileće grudi- 600 g
- majonez - 2 kašike
- pavlaka - 2 kašike
- beli luk - 2 čena
- sol - 1 kašičica
- mleveni crni biber - 1 kašičica
- origano - 1 kašičica
- topla voda - 1 čaša
- kačkavalj - 200 g
Iseckajte piletinu, začinite. Iseckajte luk i poređajte u tepsiju. Napravite sos od palake, majoneza, belog luka, soli i bibera i sve dobro pomešajte.
Preko luka u tepsiji stavite piletinu i zatim je premažite sosom, preko toga stavite još jedan sloj luka, piletine i sosa. Preko izrendajte kačkavalj.
Dimenzija tepsije 24x18 cm. Peći u rerni na 180 ° C 35-40 minuta.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)