NAJLUĐE NOVOGODIŠNJE ŠARE Zamenite klasičan manikir šik detaljima, štrasom i nežnim zimskim bojama
Foto: Shutterstock

Zamenite klasičan manikir zanimljivim detaljima, štrasom i nežnim zimskim bojama koje će se divno uklopiti uz stajling koji planirate da nosite u novogodišnjoj noći.

Ovo su ideje kako možete da “presvučete” svoje nokte i njima dopunite svoj novogodišnji izgled.

Crveno je boja ljubavi

Jarkocrvene nijanse sa pahuljicama kao motivima, kombinacija crvene i crne, zlatne, srebrne. Sve je dozvoljeno, a pre svega poželjno kada je vreme praznika pred vratima. Bilo da ste ljubitelj čiste crvene boje, dovoljno je da sa par šara po svojoj želji ukrasite nokte za doček.

Lako se uklapa u skoro sve modne kombinacije, pa sa ovom bojom nema greške. Crvena je takođe i bolja ljubavi, radosti, topline, ona nas asocira na Novu godinu, zato neka bude crvena, na radost!

Plave pahulje

Plava boja za praznike? Možda vam zvuči pomalo čudno jer se plava boja vezuje za letnji period, ali, varate se. Na plavoj podlozi za nokte bele šare pahulja delovaće nežno, zato se ne ustručavajte da baš tu nijansu izaberete za najluđu noć.

Ukoliko niste preterano elegantan tip, pa se i vaš izbor odeće za doček neće svoditi na glamurozne toalete već na nešto opušteniji izgled, plava boja noktiju je vaša boja.

Crna elegancija bez premca

Ukoliko niste ljubitelj eksperimentisanja a u skoro svemu preferirate klasiku, crna boja je ono što najradije birate.Crna podloga u kombinaciji sa zlatnim i srebrnim šarama, cirkonima, gliterom i štrasom daje odličan kontrast, pa se takve kombinacije najviše i traže kada se rade nokti.

Crna boja savršeno se uklapa u sve modne kombinacije, bilo da ste elegantan ili sportski tip, bilo da slavite doček na trgu ili u klubu, sa tamnijim tonovima gela za nokte bićete i te kako primećeni.

Zlatno, srebrno, ljubičanstveno da pršti

Boje koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, zato i jesu pravi izbor za smele dame koje prosto žele biti primećene. Zlatna, srebrna, ljubičasta, to su ti upadljivi tonovi koji se pamte!

Bela, nežnoroze, nud princeza

Baš poput vašeg nežnog senzibiliteta, takav je i vaš izbor noktiju ukoliko se odlučite za nešto mirnije tonove.Od nežnoroze, čistobele, umirujuće sive, svaka kombinacija odličan je izbor za novogodišnju noć.

Šljokice preko takvih podloga kao kontrast biće efektne, pa se ne libite da ih stavite.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading