Vrhunsko predjelo, savršeno i za svečanu trpezu! Slana krem sir torta, koja se ne odbija
Sastojci
1 pakovanje oblandi
200 g sitnog sira
150 g majoneza
3 čaše pavlake
5 pakovanja trapist sira
400 g tanko sečene šunke
50-100 g susama
Priprema
1. korak: Krem sir, sitan sir, majonez i pavlaku dobro izmešati.
2. korak: Fil podeliti na 4 dela, ali se između svake kore dva puta maže kako bi se dobro zalepile oblande. Treba ostaviti malo fila i za premazivanje cele torte.
3. korak: Na premazanu oblandu poređati listiće šunke, zatim tankim slojem premazati šunku pa staviti drugi list oblande.
4. korak: Namazati oblandu pa poređati listiće trapista, pa opet u tankom sloju namazati fil.
5. korak: Postupak ponoviti još jednom (biće dva reda šunke i dva reda trapista).
6. korak: Poslednji list oblande tanko premazati filom i posuti prženim susamom.
7. korak: Slatku krem sir tortu ostaviti u frizideru.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)