RECEPT ZA VELIČANSTVEN BRZI RUČAK Pečeni krompir sa slaninom, preukusan obrok, koji svakom prija
Printscreen

Potrebno je:

500 g Krompira

Crni luk
100 g Slanine
250 ml Neutralne Pavlake
50 g Parmezana (po ukusu možete da dodate više sira (kačkavalja, gaude..))
So
Biber

Priprema:

Skuvajte krompir u slanoj vodi. 

Isecite ga na kolutove. 

U vatrostalnu tepsiju stavite krompir . 

Luk i slaninu isecite na kockice . 

Stavite preko krompira (možete provo da izdinstate luk i slaninu). 

U činili sipajte neutralnu pavlaku, so, biber i paremazan. 

Dobro pomešajte, pa sipajte preko krompira. 

Pecite u zagrejanoj rerni na 200 C 20-tak minuta. 

Prijatno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading