Veoma brzo se sprema: Rižoto sa pečurkama (RECEPT)
SASTOJCI:
- 250 g pirinča
- 500 g šampinjona
- pet kašika maslinovog ulja
- 20 g maslaca
- 150 g crnog luka
- dva čena belog luka
- litar pileće supe
- malo parmezana
- so, biber, začini
PRIPREMA:
Pečurke oprati i iseći na listiće, a crni i beli luk očistiti i sitno iseckati. U tiganju zagrejati maslinovo ulje, pa kratko propržiti crni i beli luk. Dodati pečurke, mešati još pet minuta, pa ubaciti pirinač. Kratko propržiti uz mešanje, pa ubaciti maslac, so, biber i dve kutlače supe. Mešati dok tečnost ne ispari, pa ponoviti postupak dok se ne potroši sva supa. Poslužiti s rendanim parmezanom.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)