SPREMITE VRHUNSKO VARIVO Fantastični kelj sa suvim rebrima i kobasicom, ukus koji se pamti
Potrebno je:
1 glavica kelja
1 praziluk
2 zelene paprike
200 gr suvih rebara
100 gr suvih kobasica
2 šargarepe
2 krompira
1 paradajz
2 čena brelog luka
malo peršunovog i celerovog lista
ulje, aleva paprika
začin so
1 kašičica brašna
Priprema:
Na ulju propržiti seckan praziluk ili glavicu luka, papriku i šargarepu dodati malo aleve paprike.
Dodati isečena rebra.Kelj iseči na kocke i malo blanširati.
Dodati u dinstan praziluk oceđen kelj. Dodati seckan krompir.
Kuvati na malo tečnosti oko 30 min. Na ulju propržiti kobasice pa ubaciti u kelj i kuvati par minuta...
VIDEO
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
LAKO I UKUSNO Uvijača sa sirom za početnike, lepa večera za celu porodicu
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
SITI I VITKI Šarenilo boja i vitamina u rerni, savršeno posno jelo
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
OMILJENO JELO SPREMLJENO NA DRUGAČIJI NAČIN Šnicle na foliji sa 3 sastojka, mekane kao puter
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
VRHUNSKO PECIVO Pita pica uvijača, preukusno jelo za sve generacije
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
SPECIJALITET IZ BAKINE KUHINJE Male ćuftice prelivene na ovakav način obrisaćete tanjire (VIDEO)
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
Komentari (0)