Prste da poližeš: Recept za najukusnija pohovana pileća krilca
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • pola šolje prezli
  • trećina šolje kornfleksa (kukuruznih pahuljica)
  • četvrt šolje parmezana
  • veće jaje
  • 800 g krilaca
  • so, biber, ulje, začini po želji

Priprema: 

Pomešati prezle, izmrvljeni kornfleks, parmezan, so i biber i začine po želji. Jaja umutiti sa malo soli. Pileća krilca oprati i prosušiti, pa uvaljati najpre u jaja, a zatim u mešavinu sa prezlama. Ređati na pleh obložen papirom za pečenje, poprskati sa malo ulja, pa peći u rerni na 200 stepeni oko 30-35 minuta. Poslužiti dok je toplo. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading