SAVRŠEN RUČAK ZA SVE PRILIKE Pohovana piletina sa pavlakom, majonezom i senfom, gala ukusno jelo
SASTOJCI
- 1 parče svežih pilećih prsa
- pavlaka (3 kašike)
- 1 puna kašika majoneza
- 1 kašičica senfa
- prstohvat soli
- prstohvat bibera
- prtstohvat belog luk u prahu
- prezle
UPUTSTVO ZA PRIPREMU
1. iseći pileća prsa na tanje filee
2. sjediniti pavlaku, majonez i senf, začiniti po želji solju, biberom i belim lukom u prahu
3. u smesu ubaciti isečene filee lepo umešati i ostaviti da odstoji 30 minuta
4. svako parče sada uvaljati u prezle i staviti u pleh koji je prekriven pek papirom
5. peći na 180 stepeni oko 20 minuta
6. poslužiti toplo uz salatu i krompir pire
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)