DOMAĆI NAPITAK NAJBRŽE OBARA HOLESTEROL Dve čaše dnevno čuvaju srce i mozak od rizika
Foto: Pixabay

Prva linija "odbrane" od visokog holesterola je promena u ishrani.  U borbi protiv visokog holesterola pomažu proteini surutke, orasi, smeđi pirinač, kao i voće i povrće uopšte. 

Ovaj napitak će vam za kratko vreme sniziti holesterol i sagoreti masti. Oni koji su ga koristili kažu da je ova mješavina stvarno čudesna i da je efekat neverovatan.

Svi sastojci napitka su veoma zdravi i pomažu organizmu da se izbori sa brojnim bolestima, a u kombinaciji predstavljaju odlično sredstvo za uništavanje holesterola i masti.

Napitak za holesterol

Potrebni sastojci:

  • 1 kg limuna
  • 5 vezica peršuna
  • 3 l vode
  • 1 kesica sode bikarbone
  • Priprema:

    Limun operite u hladnoj vodi, a zatim ga potopite u mlaku vodu u kojoj je prethodno pomešana kesica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršun iseckajte sa stabljikom na manje komade, a zatim isto uradite i sa limunom (sa korom).

    Stavite peršun i limun u činiju i na njih sipajte tri litre vode i kuvajte na nižoj temperaturi oko dva do tri sata kako bi sastojci bili dobro prokuvani. Nakon toga ocedite, a šta ostane, sipajte oko 1,5 litara sirupa u čistu čašu ili flašu.

     





     

    PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

    Komentari (0)

    Loading