ZABORAVITE NA TAMNU ODEĆU Modni saveti za žene sa oblinama
Foto: Shutterstock

Ovo su saveti koje biste mogle da uzmete u obzir kada je u pitanju odabir vaše garderobe. 

Svetle nijanse

Crna boja, ili tamnije nijanse mogu da imaju i kontraefekat zavisno od komada odeće koju birate. Slobodno možete da se odlučite i za svetlije nijanse, ali u tom slučaju birajte monohromatski look - nećete napraviti grešku, a takođe i monohromatski stil je za dame sa ukusom i zaista čini da izgledate "skupo". 

ZABORAVITE NA TAMNU ODEĆU Modni saveti za žene sa oblinama

null

 

Odeća sa printom

Ukoliko se odlučujete za odeću sa printom šare bi trebale da budu krupne, međutim najbolja opcija jesu vertikalne pruge koje vašu figuru čine "izduženijom". Ono što je važno naglasiti jeste da bi bilo najbolje da kupujete komplete, ili da se odlučite za pantalone, ili suknju u nijansi koja odgovara boji šare koja dominira. 

ZABORAVITE NA TAMNU ODEĆU Modni saveti za žene sa oblinama

 

 

Široka odeća

Širokom garderobom možete da napravite veliku grešku. Pre svega vašu figuru čini još širom, a potom je i skraćuje. Važno je birati odeću koja je u vašoj veličini, a ukoliko se odlučite da kroj bude širi možete da odaberete detalj koji će skrenuti pažnju na jedan deo vašeg tela (na primer kaiš koji će da istakne struk). 

ZABORAVITE NA TAMNU ODEĆU Modni saveti za žene sa oblinama

 

 
Eksperimentišite sa stilovima

Ne morate da se ograničavate iskljućivo na suknje i haljine, možete slobodno da se odlučite za džins, trenerku, ili dobru kožnu jaknu. , Mađutim, ono što je najvažnije jeste da odaberete odgovarajuću veličinu i da dovedete vašu figuru do vizuelnog balansa. 

jakna

 

 

Uz ovih nekoliko saveta možete da dovedete vaš stil do savršenstva i da sa samopouzdanjem prošetate nove komade odeće iz vašeg garderobera, ali ono što je najvažnije jeste da nabacite osmeh i da budete sigurne u sebe, jer je to nešto što će sigurno privući mnoge pogede.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading