POMAŽE I ODRASLIMA KOD NESANICE Roditelji se kunu u ovaj način uspavljivanja beba (VIDEO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Neki kažu da se ova metoda uspavljivanja može primeniti i na odrasle.  Kako je moguće da ovako nešto zapravo funkcioniše? Postoji, zapravo, veoma dobro objašnjenje.

Fen za bebe – zašto funkcioniše?

Da budemo na početku jasni, nije u pitanju specifičan fen koji se koristi za bebe, u pitanju je običan fen, tačnije zvuk fena, koji bebe prosto obožavaju i sa kojim mogu zaspati za tili čas.

U trenucima kada beba ne može da zaspi fen za bebe vam može pomoći iz jednog prostog razloga – bela buka koju fen pravi. Bela buka je konstantna buka koju prave mašine kao što je usisivač ili fen, to nije buka koja se povremeno pojavljuje i koja može da ometa san, kao što je, na primer, zvuk bušilice. Štaviše, sigurno poznajete ljude koji čim sednu u autobus, zaspu! I motor automobila proizvodu tu vrstu jednolične buke, koja može da uspava,piše nicolasdemones.com

Zato u trenutku kada mislite da nikad nećete moći uspavati vašu bebu, fen za bebe može biti vaš spas, a nekada i za vas same. Evo jednog popularnog zvuka fena za uspavljivanje koji ima preko 14 miliona pregleda:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading