džej lo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre više od dve decenije, Dženifer Lopez poslužila je jednom od najvećih trenutaka u istoriji mode i promenila način na koji je internet funkcionisao. Govorimo o ceremoniji dodele Gremi nagrada 2000. godine kada je DžejLo prisustvovala dodeli nagrada obučena u kultnu prozirnu haljinu Donatele Versaće.

Ne samo da je to postao prelomni trenutak za Donatelinu karijeru, već je i ovekovečen svojom sopstvenom stranicom na Vikipediji, inspirisao je inženjere u Guglu da naprave Google pretragu slika i postao jedan od najtrajnijih odevnih predmeta u modi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Nije tajna da Dženifer Lopez ima neku magiju da privuče svu pažnju na sebe na dodeli Gremi nagrada, a njeno poslednje pojavljivanje nije bilo izuzetak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)



 

Džej Lo je ovoga puta ponela Guči model koji je savršena kombinacija teget i srebrne boje. Ispod predimenzioniranog tila, pevačica je na sebi imala bodi, dok je duboki šlic razotrkio izvajane noge.

Dubokim dekolteom istakla je bujno poprsje koje je ukrasila šljaštećim nakitom, dok je uz celu kombinaciju uparila svetlucave sandale. 

Sav taj sjaj nije sprečio Džej Loa da ne štedi na nalitu, uključujući tri prevelike Bulgari ogrlice optočene dijamantima i pregršt prstenja. Nakon uručenja nagrade, Lopezova je sela pored novog supruga Bena Afleka, koji je bio obučen u jednostavan smoking.

Pre nego što je napravila veliko iznenađenje, superzvezda je objavila detalje svoje odeće na Tviteru, napisavši: "Zdravo Gremi". Obožavaoci su odmah pohvalili glam odeću, nazvavši je "Besprekorno! Kao i uvek".


Nagrada Gremi je priznaje za najbolje spotove, kompozicije i muzičke umetnike tokom protekle godine. Komičar Trevor Noa bio je domaćin treću godinu zaredom. Neki od nominovanih su Bijonse, Kendrik Lamar, Adel i Brendi Karlajl.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading