FAMA OKO SLAVNOG PARA SE NE STIŠAVA Žena tvrdi da je sedela pored Afleka na dodeli Gremija: Čula sam šta mu je Džej Lo rekla
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su glavna tema ovogodišnjeg Gremija, a mnogi su pomislili da nešto nije u redu u njihovoj vezi nakon što je video snimak njihovih svađa tokom dodele postao viralan. Sada se javila devojka koja tvrdi da je sedela pored Dženifer i Bena i ispričala šta se tačno dogodilo između njih.

„Sedela sam odmah pored Bena Afleka na dodeli Gremija. Ja i moj prijatelj smo sve čuli. U to vreme nisam znala da je Ben postao mem na društvenim mrežama jer je sve vreme izgledao kao da mu je dosadno, ali takođe sam primetila da nije izgledao srećno pa nisam htela da priđem njemu i razgovaram sa njim“, počela je ona u videu koji je objavila na TikTok-u.



„U jednom trenutku, J.Lo je pokazala Benu svoj telefon i rekla: 'O moj Bože, dušo, pogledaj ovo, oko tebe se vrti mem!' A on je rekao, 'O, Bože, ovo opet.' Dakle, znao je da je postao mem, ali je ipak odlučio da ne menja izraz lica“, rekla je ona.

Ali uprkos očiglednom neslaganju, kaže da nisu dozvolili da im to pokvari noć. "Ali uprkos svemu, izgledali su veoma slatko i zaljubljeno. Ruke su im bile stalno isprepletene. Ne znam kako da to opišem, ali sumnjam da nešto između njih nije u redu", zaključila je ona.

Inače, Lopez i Aflek su se često pojavljivali u kadru tokom Gremija, a mnogima se činilo da je glumcu sve vreme bilo dosadno, zbog čega je postao predmet šala na društvenim mrežama. Svaki put kada je kamera okrenula ka Dženifer i Bena, činilo se kao da Aflek stoji pored svoje žene, zamrznut i nezainteresovan za ono što se dešava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading