Luka Petrović
Foto: Printscreen/Printscreen

Svojim potpisom punu podršku na predstojećim lokalnim izborima 02. juna dao je član Predsedništva i Predsednik Opštinskog odbora SNS Stari grad, Luka Petrović.

"Na izborima 2. juna, želimo ponovo da potvrdimo našu obavezu i predanost prema razvoju istorijskog dela Beograda - Starog grada. Izazovi sa kojima se suočava naša opština zahtevaju snažno vođstvo i posvećen tim spreman da odgovori na sve potrebe stanovnika, kao što smo to činili godinama unazad. Uveren sam da će građani Starog grada prepoznati i podržati listu ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA, jer samo zajedno možemo osigurati stabilnost i napredak koji ova opština zaslužuje” izjavio je Petrović.

U Opštinskom odboru Stari grad navode da se okupio veliki broj građana koji želi da podrži listu i na taj način doprinese daljem naprtku ove opštine. Izbori se održavaju na 17 opština u Beogradu i od velike važnosti je da funkcioneri na svim opštinama budu ljudi kojima građani veruju i kojima mogu da se obrate za sve svoje potrebe, to je zajednica i budućnost kakvoj težimo.

Pored aktivista i članova Srpske napredne stranke, u prostorijama Opštinskog odbora Stari grad okupili su se i predstavnici koalicionih partnera, Zavetnici, SPS, SRS.

"Danas su tu i naši koalicioni partneri i verujem da ćemo zahvaljujući našoj
organizaciji i posvećenosti, večeras sakupiti značajan broj potpisa, a već sutra ćemo listu predati izbornoj komisiji Gradske opštine Stari grad", dodao je Petrović.

Iz Opštinskog odbora SNS Stari grad, pozivaju sve građane da 02. juna izađu na izbore i zaokruže sigurnu opciju i najbolje za zajednicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading