svetlana dragijević
Foto: Alo

- Osumnjičeni za ubistvo devojčice Janković Srđan (50) i Dragijević Dejan (50), upućeni su juče u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, radi neuropsihijatrijskog veštačenja, a od narednih dokaznih radnji za sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja oduzetih predmeta - rekli su iz VJT u Zaječaru za Kurir.

Takođe, kako sazanjemo, od početka postupka ispitano je 14 svedoka, kao i 3 svedoka od srede do danas.

Među ispitanim svedocima, da podsetimo, bili su majka osumnjičenog Dragijevića, Svetlana, otac Jankovića, Dušan, kao i majka i otac ubijene Danke Ivana i Miloš Ilić koji su potvrdili da su kobnog 26. marta sreli osumnjičene za njeno ubistvo u Banjskom polju odakle je devojčica nestala.

Janković i Dragijević su osumnjičeni da su počinili krivično delo teško ubistvo deteta, a prema rečima jednog koji je u tužilaštvu priznao delo, oni su Danku oko 14 sati prvo udarili službenim vozilom JKP "Vodovod", a onda njeno telo stavili u zadnji deo "fiat pande".

- On je ispričao da je Danku potom zadavio, njeno telo bacio na obližnju deponiju, a zatim sa ocem i pokojnim bratom telo premestio dva dana kasnije na nepoznati lokaciju - podseća naš izvor.

Danka je nestala pre tačno mesec dana, a potraga za njenim telom i dalje traje.

Kurir

BONUS VIDEO

 

@alo_portal ALO! NA LICU MESTA HORORA U NOVOM SADU Ovo je kuća gde se dogodilo ubistvo #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #viralvideo ♬ original sound Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading